Lunch & evening menu

Starters

Cod fish cakes, creole sauce or garlic, herbs & cheese sauce

9.00€

Selection of creole tapas made up of local pumpkin feroce, tuna rillettes and acras

15.00€

Marlin' cannellonis, feta cheese, red onions, local sweet chili & orange paste

16.00€

Burrata , Chimichurri sauce, canned tomatoes, parmesan tile & Cimes pepper

16.00€

Burrata , Chimichurri sauce, canned tomatoes, parmesan tile & Cimes pepper

15.00€

Creamy egg, local passion fruit & pumkin'velouté , mushrooms in two ways

15.00€

Spiny Lobster Raviolis, parmesan sauce and parsley oil

17.00€
Case Coco - Restaurant à Sainte Luce

Fish & Shellfish

Fish of the day & its accompaniment

26,00€

The tartar of the moment, mixed salad & miso vinaigrette

21.00€

The duo of gambas and squid, thyme risotto & canned local oranges

26.00€

The meli melo of the sea, coral lentils' madras curry, coconut milk, combawa lime, lemongrass & curcuma*

27.00€
Case Coco - Restaurant à Sainte Luce

Meats

Bistronomic black angus burger, homemade origan bread, grilled bacon,clove*& onion's confit, garlic & herbs cheese sauce, potatoes

21.00€

The Simmental entrecote , potatoes, black indian pepper* or roquefort sauce

26.00€

Grilled Ibérian pluma, Chimichurri sauce & potato mousseline

26.00€

The Rossini veal chop at low temperature, mixed végétables & full-bodied juice

30.00€

Langouste

LOBSTER MENU
54€

Spiny Lobster Raviolis, parmesan sauce and parsley oil

Roasted lobster, bisque' full-bodied juice & emulsion,
christophins' gratin

Spéculoos tartelette, lemon pineapple marmelade white cheese
wipped cream

OR

Langouste du Vivier
8 € for100 gr
Accompaniment 4 €
Case Coco - Restaurant à Sainte Luce

Desserts

Choux façon Paris Brest pur praliné, fruits secs torréfiés, chantilly pralinée

10.00€

Crème brûlée, parfum du moment

8.00€

Cœur coulant chocolat, crème anglaise a la menthe fraîche

9.00€

Pavlova, fruits frais et chantilly maison

10.00€

Café ou thé gourmand

9.00€

Champagne gourmand

16.00€

Kréol coffee

10.00€

Le dessert du jour

8,00€

Glaces

Coupe Madinina

Glace goyave, ananas, coulis passion, chantilly, crumble du moment
8.00€

Case Coco

Glace gingembre, chocolat, coulis chocolat, chantilly, amandes torréfiées
8.00€

Chocolat ou le café liégeois

Glace chocolat ou café, Coulis de chocolat chaud, chantilly
8.00€

Dame blanche

Glace vanille, coulis chocolat chaud, chantilly
8.00€

Frisson des îles

Deux boules rhum-raisin, Rhum vieux
10.00€

Coupe Colonel

Deux boules de glace citron vert, vodka (4cl)
10.00€

Coupe de 3 boules

Parfum au choix
6.00€

Coupe 2 boules

Parfum au choix
4.00€

Coupe 1 boule

Parfum au choix
2,50€

Supplément

Supplément chantilly ou chocolat ou coulis 
2.00€
Parfums glaces : Chocolat, vanille, fraise, café, vanille pacane, rhum/raisin, cacahuète, gingembre, caramel beurre salé
Parfums sorbets : Cerise péyi, citron vert, ananas, passion, mangue, goyave, prune de cythère, coco  


* Our dishes are enhanced with high – end spices coming from : Saveurs du Cachemire, Dijon (France)

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